Privacy verklaring

 

 

DeJo’s Danceworld en Monochrome and More zijn onderdeel van KZ SERVICES. Later te noemen KZ SERVICES. Gevestigd aan Kanaalweg 118, 7902 LP HOOGEVEEN, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

KVK: 01141490

 

 

 

Contactgegevens:

 

KZ Services Kanaalweg 118, 7902 LP HOOGEVEEN 085-8785776 (beperkt bereikbaar per telefoon) vian mail: info@monochromeandmore.com of info@dejosdanceworld.nl

 

 

 

K. Zwart is de Functionaris Gegevensbescherming van KZ Services, is te bereiken via info@monochromeandmore.com of info@dejosdanceworld.nl

 

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

 

KZ Services verwerkt uw persoonsgegevens. Dit omdat u gebruikt maakt van onze diensten.Of omdat u deze aan ons verstrekt via een vraag of mededeling.

 

 Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij van u of derden ontvangen:

 

·       Voor- en achternaam

 

·       Geslacht

 

·       Geboortedatum

 

·       Geboorteplaats

 

·       Adresgegevens

 

·       Telefoonnummer

 

·       E-mailadres

 

·       IP-adres

 

·       Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

 

·       Locatiegegevens

 

·       Gegevens over uw activiteiten op onze website

 

·       Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)

 

·       Lijst met contactgegevens van de klant via een app

 

·       Internetbrowser en apparaat type

 

·       Bankrekeningnummer

 

 

 

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

 

Onze website heeft niet de bedoeling gegevens te verzamelen over websitebezoekers dan wel bestellende klanten die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Echter is het niet mogelijk dit te controleren.  Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige onder de 16 jaar, neem dan contact met ons op via www.dejosdanceworld.nl of www.monochromeandmore.com dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met welk doel en waarom wij persoonsgegevens verwerken:

 

KZ Services verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

·       Het afhandelen van uw betaling

 

·       Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

 

·       U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

 

·       U te informeren over

 

·       U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

 

·       Om goederen en diensten bij u af te leveren

 

·       Wij analyseren uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeur.

 

·       Wij volgen surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.

 

·       Wij verwerken persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

 

 

 

 

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming:

 

KZ Services neemt geen beslissingen op basis van geautomatiseerd verkregen informatie. Tenzij dit wettelijk verplicht is.

 

 

 

Cookies:

 

Wij verzamelen gegevens om wensen van onze klanten beter te begrijpen, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Onze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Wij vermelde dit op onze website (wettelijke verplichting). De door het cookies verkregen informatie over uw surf gedrag op onze website gedragen naar eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

 

 

 

Google Analytics:

 

Het bijhouden van de zoekresultaten/ en het gedrag van onze bezoekers meten.

 

 

 

Mijnwebwinkel software:

 

Het bijhouden van ons klantenbestand, inzicht in orders, betalingen en status van onze verstuurde producten. Deze software dient ook als CRM/ CMS bestand voor onze webshop.

 

 

 

Klarna:

 

Afhandeling voor digitale betalingen.

 

Mollie:

 

Afhandeling van digitale betalingen.

 

 

 

Sumup:

 

Afhandelen van pinbetalingen.

 

 

 

Moneybird:

 

Afhandeling van betalingen en boekhouding.

 

 

 

Addthis:

 

Surfgedrag bepalen.

 

 

 

Belastingdienst:

 

Afhandelen van de wettelijke regelgeving. 

 

 

 

Shopboost:

 

Om u van digitale cadeautjes te kunnen voorzien.

 

 

 

Post NL:

 

Voor de verzending van uw bestellingen.

 

 

 

Myparcel:

 

Voor de verzending van uw bestellingen.

 

 

 

 

 

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

 

KZ Services bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

 

 

·       Voor- en achternaam: 7 jaar

 

·       Geslacht: 7 jaar

 

·       Geboortedatum: 7 jaar

 

·       Geboorteplaats: 7 jaar

 

·       Adresgegevens: 7 jaar

 

·       Telefoonnummer: 7 jaar

 

·       E-mailadres: 7 jaar

 

·       IP-adres: 7 jaar

 

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch: 7 jaar

 

·       Locatiegegevens: 7 jaar

 

·       Gegevens over uw activiteiten op onze website: 7 jaar

 

·       Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) : 7 jaar

 

·       Lijst met contactgegevens van de klant via een app: 7 jaar

 

·       Internetbrowser en apparaat type: 7 jaar

 

·       Bankrekeningnummer: 7 jaar

 

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden:

 

KZ Services deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor een zelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. KZ Services blijft verantwoordelijk voor deze verwerking van uw gegevens. Verder verstrekken wij geen gegevens aan derden tenzij wij uw toestemming hier voor hebben, mits wij dit wettelijk verplicht zijn. Dan kunnen gegevens zonder toestemming worden verstrekt.

 

 

 

 

 

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

 

KZ Services gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

 

 

 

 

Gegevens inzien, corrigeren of verwijderen :

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen (mits wettelijk toegestaan). Ook heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken. U kunt een verzoek indienen uw gegevens te mogen inzien. Echter zijn wij wettelijk verplicht een aantal gegevens te allen tijde te bewaren voor fiscale doeleinden.

 

 

 

Verzoeken kunt u indienen aan info@dejosdanceworld.nl of info@monochrmeandmore.com

 

 

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

 

 

 

Tevens wil KZ Services u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

 

KZ Services neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus. Neemt naar beste weten passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@dejosdanceworld.nl of info@monochromeandmore.com of telefonisch via 0858785576

 

 

 

Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

Gastenboek

  • 14-04-2017 - As soon as I detected this site...  lees meer
  • 31-01-2017 - mijn vraag is ook mogelijk patroon van ballroom jurk...  lees meer
  • 02-12-2016 - Hoi! Even een vraag. Ik ben Fitcoach en wil graag...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2018 DeJo`s Danceworld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.